מקום ראשון: רולדת קרם גבינה ותמרים

    יוסי ברויער No Comments on מקום ראשון: רולדת קרם גבינה ותמרים
    13:33
    16.05.24
    מירי זורגר No Comments on עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים לבסיס:

    • 4 ביצים
    • 100 גר' סוכר
    • 100 גר' קמח
    • שקית אבקת אפיה
    • חצי פקק תמצית וניל
    • קורט מלח

     

    מצרכים למלית:

    • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
    • 1.25 כוס סוכר
    • חצי כוס שקדים גרוסים
    • שליש כוס תמרים לחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
    • 1 וחצי חבילות גבינת טוב טעם
    • מעט זנגוויל טחון
    • אבקת סוכר

     

    אופן ההכנה:

    1. מכינים את הבסיס: טורפים את הביצים והסוכר בקערה עד שהתערובת נהיית בהירה
    2. מוספים את שאר החומרים וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה
    3. מעבירים במהירות את התערובת לתבנית עם נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך 8 דקות
    4. מוצאים את העוגה מהתבנית ומקררים על רשת
    5. מכינים את העוגה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר (מוסיפים בהדרגה) עד לקבלת קצפת יציבה
    6. מוסיפים לקצפת את חתיכות התמרים, השקדים, זנגוויל והגבינה ומקפלים בעדינות
    7. מנחים את בסיס הרולדה על נייר אפיה, החלק השזוף כלפי מטה ומורידים את נייר האפיה העליון
    8. מורחים את הקציפה על בסיס הרולדה ומתחילים לגלגל בעדינות אך הדוק
    9. מניחים את הרולדה המוכנה כשהחיבור למטה, על מגש, בוזקים מעט אבקת סוכר על הרולדה ומגישים


    0 תגובות